Vi är Swiss Metod

Heltäckande Måleriföretag aktiva i Sydvästra Skåne

Vad Gör vi?

Vi fokuserar på högkvalitativ Bostadsmålning

Vi är ett väletablerat måleriföretag med kompetenta målare aktiva i Malmö, Lund, Lomma och runt omkring i sydvästra Skåne. Vi har många års erfarenhet av bostads och kommersiell målning. Med vår erfarenhet kan vi vara behjälpliga med allt, från att välja kulör med professionell rådgivning via vår leverantör, till att lösa komplicerade projekt som till exempel limfärg eller reparation av fasad inför målning.

Material

Vi använder bara det bästa materialet som finns på marknaden för att ge er ett perfekt slutresultat med miljön i åtanke.

Servicebilar

Med 5 servicebilar är vi alltid redo för att agera snabbt. Allt från små projekt som målning av vardagsrum till stora kommersiella målningar.

Ram & Rullställningar

Vi har egna ram- och rullställningar. Utöver vår erfarenhet inom måleri har våra målare även lift och ställningsutbildningar. 

vi bryr oss

Material med miljön i åtanke

Vi använder bara det bästa materialet som marknaden erbjuder för ett perfekt slutresultat med miljön i  åtanke. Vår färg och spackel kommer från Nordsjö, puts leveras av STO och industrifärgen av Sherwin Williams.

}

Punktliga

Vi är punktliga och erbjuder smidig kommunikation. Detta reflekteras i våra mycket positiva kundomdömen samt att vi vunnit pris för bästa service två år i rad.

e

Fasta Priser

I våra offerter specificerar vi alla arbetsmoment och allt material som ska användas till ert projekt. För oss är det viktigt att vara ärliga och transparenta redan från start.

Professionella

Våra målare har flera års erfarenhet och vana vid de flesta situationer. Stort fokus läggs på att lösa problem som uppkommer under projektets gång. Vi värnar om att göra er nöjda.

ARBETSLEDNING

Drivkraften bakom Målerifirman 

Dzemil Osmani

Dzemil Osmani

Kundansvarig

”Uppbyggande av tillit och långvariga relationer kräver att man är korrekt från allra första början. Att lova endast det man kan hålla är en hörnsten för ett gott samarbete.”

Mitat Osmani

Mitat Osmani

VD & Projektledare

”Köket är husets hjärta. Med nylackerade köksluckor ger man nytt liv till ett gammalt kök och skapar en trevlig hemmamiljö. Samtidigt som man sparar på miljön”

svar inom 24 timmar

Skicka En Offertförfrågan

Eller ring: 073-879 11 87